Kirstinedalsskolen - her passer vi på hinanden

Rikke Sommer Andersen den 28-09-2016
    Kære alle forældre

Vi har desværre rigtig mange lus på skolen i øjeblikket.
    Vil I være rare at tjekke jeres børn, så vi forhåbentlig kan komme det til livs.
    Jeg henviser til sundhedsstyrelsens hjemmeside herunder.

God dag
    Rikke Sommer
    Skolesekretær
    Rikke Sommer Andersen den 23-09-2016

Skolemaden er for en periode flyttet op foran kontoret.
    God weekend
    Rikke
    Rikke Sommer Andersen den 13-09-2016

Hermed oversigt over skolefototider samt praktisk information fra Modulfoto.

Venligst
    Rikke Sommer
    Skolesekretær
  • Natasha Rindom Andersen den 07-09-2016

Kirstinedal får ny skoleleder fra Næstved

Den erfarne og vellidte skoleleder, Søren Fini Christensen, bliver vores nye leder

Med Søren Fini Christensen får skolen en leder, der har en robust balance mellem at have styr på driften, opbygge tillid og relationer samt at sætte den pædagogiske kurs med både faglighed og trivsel.  Han har været en afholdt leder og får gode anbefalinger med fra både personale og forvaltning i Næstved.

Søren Fini Christensen er 44 år. Han har en HHX fra handelsskolen og er Master i pædagogisk IT. Han har desuden en diplomeksamen i offentlig ledelse.  Han bor med sin hustru og to børn og bruger en del af sin fritid som foldboldtræner. Han blev i dag præsenteret for personalet, og han vil lejlighedsvis besøge skolen i den kommende tid.  Søren tiltræder som skoleleder den 1. oktober 2016.

Vi byder Søren et stort velkommen til Kirstinedalsskolen og Køge Kommune!