Kompecentecenter

I skolens kompetencecenter har elever mulighed for at få et faglig løft i dansk og matematik. Det er små forløb delt op i forskellige perioder. Det kan være et læseløft, hvor eleverne får strategier til at blive bedre til at angribe en tekst og forstå den. Endvidere tilbyder kompetencecenteret stavekursus, hvor eleverne arbejder med staveregler, som de kan arbejde videre med i den daglige undervisning i klassen.

I matematik arbejdes der blandt andet med talforståelse, og her er det også vigtigt, at eleverne oplever, at der er en sammenhæng mellem undervisningen i kompetencecenteret. Endvidere kan det faglige løft også betyde, at læreren fra kompetencecenteret er med i klassen i kortere perioder.

Inden eleverne begynder i kompetencecenteret har der været en faglig sparring mellem ressourcepersonerne i kompetencecenteret og lærerne, som indstiller eleven til et faglig løft.